FLOW

"For Happiness"

Energetisch Kinder Coach

Mindfulness voor kinderen

Elementaire Massage (Pitjit Tenaga Dalam) 

Access Bars Practitioner

Allround stoelmasseur


 


Wat doet een energetisch kinder coach? Dat is de vraag die ik vaak krijg.

Ik helpt kinderen onder andere met gedrags- en sociaal-emotionele problemen.

Ik werk met verschillende methodes;

Systemische benadering (familiepatronen).

Energetische behandelingen voor gedrags- en emotionele aspecten.

Door deze methodes kan ik kinderen adequaat begeleiden en meewerken aan verbeteringen.

Tevens leer ik hen op speelse en praktische manier hun eigen problemen op te lossen. Mijn behandeling kan zowel door 1 op 1 te werken als in een groepsverband.

Ook is het soms van toepassing dat ik de ouders begeleid, behandel en coach zodat dit een positieve invloed krijgt op het kind en de ouder zelf.

Thuis bezoek voor kleine kinderen is zeker een aanrader. Tevens een wandeling om te coachen is toereikend.

Wil jij kennis maken en een afspraak maken vul dan het intake- en AVG  formulier in.

 

Wat is een familie opstelling?
Tijdens deze sessie werken we met poppetjes en met dieren (zie foto) en kijken we heel specifiek naar de dynamiek in jouw familiesysteem en hoe deze dynamiek jouw gedrag en gevoelens nog beïnvloeden in het nu.
Dit unieke systeem is zeer geschikt voor kinderen die zich moeilijk kunnen uiten of niet willen, durven te praten. Door een individuele familie opstelling te gebruiken krijgen kinderen inzichten en de mogelijkheid familiepatronen of thema’s die niet meer voor jou werken, los te laten. Hierdoor kan er letterlijk en figuurlijk op een diepere laag een last van je afvallen, waardoor kinderen nog meer vanuit hun eigen kracht kunt leven.

Het effect na deze opstelling zal je versteld doen staan en de verbinding met het kind en de verbinding met de mensen om ze heen.
Er word gewerkt op een diepere niveau waardoor er een heling plaats vind op een diepere laag.
Ook kan deze sessie worden gegeven aan ouders voor een stukje verwerking vanuit het verleden en heeft het tevens daarna een positief effect op het kind zelf.FLOW verzorgt HSP-ADHD workshops voor kinderen vanaf 7 tot en met 11 jaar. Deze sessies worden bij Puur Gezondheidscentrum aangeboden en is tevens mogelijk om op scholen in te zetten.

  • Wat is dit? In deze 3,5 uur durende workshop geven wij aandacht aan alle facetten rondom HSP. (High sensitive person)
  • Voor wie is deze sessie? Voor alle kinderen tussen 7 en 11 jaar die gevoelig zijn voor geluiden, uitgeput zijn na sociaal contact, slecht slapen en een lichaam wat snel reageert. (Waaronder ADHD)
  • Wat brengt het je? Er komen oefeningen aanbod om de balans terug te vinden in je eigen lichaam.
  • Tips en Tricks om gevoelens anders aan te pakken dan je gewend bent. 1 op 1 coaching voor oplossingen. Team spirit. Handvatten voor mee naar huis te nemen.  (min 4 tot max 10 kinderen)