FLOW

"For Happiness"


Mindfulness voor kinderen

5 redenen om uw kind aan Mindfulness te laten deelnemen;

Verhoogde aandacht, betere sociaal/emotionele ontwikkeling, meer ontspanning, onderlinge verbinding en beter zelfbewustzijn en inzicht in eigen geluk.

Er zijn twee groepen. voor 5 jarigen en 6 t/m 11 jaar.  Er is strippenkaart beschikbaar,  in uw voordeel!

1 op 1 is mogelijk.

Ben je 16 jaar of ouder? Dan is een prive les ook mogelijk. Bekijk de Tarieven op deze site. 


Elementaire Massage

Door deze massage worden alle energiebanen open gezet in het hele lichaam.

Door zittend werk of bepaalde sporten komen vaak je energiebanen dicht te zitten waardoor je klachten ontwikkelt.

Tijdens deze massage worden goede energieën naar de juiste plekken en chakra's gestuurd. De voordelen van deze oeroude Indonesische Pitjit Tenaga Dalam massage zijn; werkt stress verlagend, voorkomt burn out klachten, helpt tegen depressie klachten, vast zittende spieren, spierpijn, het bewerkstelligt goede doorbloeding, helpt bij migraine, het geeft rust in je lijf, je gaat beter slapen, je krijgt meer energie, het verwijderd blokkades waardoor je krachtiger wordt

Voor een echte verwennerij voor uw huid en senses, is het mogelijk voor een kleine meer prijs van 2,95 euro om met Rituals massage olie en of  amandel-  Doterra essentiële oliën gemasseerd te worden.

Een massage op locatie is mogelijk.


(Allround) Stoelmassage

Stoelmassage brengt ontspanning, verhoogt de concentratie, zorgt voor prestatieverbetering, werkt stress verminderend en reduceert de spanning in de spieren. Tevens voorkoming van diverse aandoeningen (RSI), verhoogt het lichaamsgevoel en is evenwicht herstellend

Voor beginnende deelnemers duurt deze massage de eerste keer 30 min waarbij in 10 minuten een anamnese vragenlijst word doorgenomen

(deze word vooraf toegestuurd per mail n.a.v. inschrijving)
Is er al vaker een behandeling gegeven dan duurt deze sessie totaal 30 min.

Indien gewenst en nodig is, krijgt de deelnemer tips mee voor oefeningen voor zijn/haar werkplek.

De voordelen van deze stoelmassage zijn dat deze kan worden gegeven met kleding aan, de massage word afgestemd op de medewerker waardoor het bij iedereen verschillend kan uitpakken en op de juiste plekken aandacht wordt gegeven.
Met speciale technieken worden zowel de spieren van de nek, schouder, rug, armen, hoofd, handen en evt. benen aangepakt.
De technieken zijn gebaseerd op oude oosterse drukpunttechnieken gecombineerd met moderne westerse inzichten.

Een stoelmassage op locatie is mogelijk.

Voor sporters met veel spiermassa heeft Flow een apparaat waarbij er met diepere trillingen de spieren verzachten en knopen oplossen. Voor het sporten is het tevens een warming-up voor de spieren.

 (Er is een strippenkaart beschikbaar voor alle massages. 15,95 euro in uw voordeel. Zie de tarievenlijst op deze website)

Er zijn een aantal contra-indicaties waarbij het masseren word afgeraden:
Eerste 3 maanden van de zwangerschap
Ontsteking
Onbekende pijn
Koorts
Infectie ziekten
Besmettelijke huidziektes
Wonden in het massage gebied


Acces Bars 

Tijdens deze relaxte, 60 minuten durende massage, raak ik alle 32 drukpunten en banen aan op jouw hoofd. Hierin liggen al je ideeën, gedachten, overtuigingen en emoties opgeslagen. Ieder drukpunt staat voor een specifieke context in je leven. Het helpt je om je hoofd vrij te maken van onnodige ballast, alsof er een frisse wind door je hoofd waait. (Voor kinderen is er een speciaal tarief)

Wetenschappelijk is aangetoond dat een Access Bars Sessie invloed heeft op het elektrisch functioneren van de hersenen. Tijdens een Bars sessie bewegen de hersengolven naar Theta, de staat van diepe ontspanning vlak voor de slaapfase. Hierdoor krijg je toegang tot en kun je verandering aanbrengen in vastgezette gedragspatronen, emoties, overtuigingen, en meningen die je huidige leven bepalen.  


AGENDA / SESSIES;

MODEL GEZOCHT!

 • Ben jij tussen de 6 en 11 jaar en vindt jij het leuk om model te staan voor FLOW ? Je komt op de FLOW  pagina te staan van Facebook, Instagram en andere reclame doeleinden voor FLOW. Het is voor een uurtje en je krijgt een waardebon naar keuze van 25,00 euro.
  (Uiteraard vraag ik de ouders om een formulier te laten ondertekenen voor de portret rechten)
  Heb jij interesse voor een korte opname? Mail naar Flow4happiness@gmail.com en we zien je gauw!

 • Wil jij een 50 min durende stoelmassage winnen?

  Wat kun je doen om te winnen;

  Volg de Facebook pagina; Flow Energetic Coaching & Massage (zie de link op deze pagina)
  Like dit bericht op FB
  En deel deze pagina op FB

  Binnen 3 weken word de winnaar bekend gemaakt! (aangemaakt op 08-05-2022)